Razlog tome je činjenica da se Nataša Bekvalac ozbiljno posvetila zdravom načinu života, u svakom smislu. Počela je redovno da trenira, a kada je reč o ishrani - potražila je pomoć nutricioniste.

Uz to je, kao i do sada, nastavila da se neguje i spolja i iznutra.

"Reč je isključivo o disciplini, dobroj organizaciji, hrani, nezi, zdravom načinu života i aktivnosti, što fizičkoj, što životnoj. Sve je to podjednako važno. Znači, upoznajte svoj organizam i nađite dobrog nutricionistu", objasnila je pevačica za magazin "Hello".

Ipak, priznaje da ima slabu tačku, a to su slatkiši.

"Obožavam slatkiše! (smeh) I to one inudstrijske, koje smatraju najvećim grehom. Mogla bih čak i beli šećer da jedem. Slatkiši mi najviše nedostaju, ali ne odričem ih se u potpunosti. Sve što je u malim dozama, pa i ako je pogrešno, može da prođe. Nekada odlučim da sebi dam nedelju dana oduška, znajući da će mi to doneti tri kilograma. Jednostavno, ne mogu da dugo, u kontinuitetu budem pod kontrolom. Potrebno je da izgubim kontrolu, da bih joj se vratila", priznala je Nataša.

Vežbanje joj je uveliko ušlo u dnevnu rutinu, koju je, zbog čestih putovanja i nastupa tokom letnje sezone, morala da izmeni na neko vreme.

"Trenutno sam van ustaljenog ritma jer sam stalno po hotelima, a inače vežbam pet puta nedeljno po 45 minuta. Dan mi počinje doručkom sa Hanom i Katjom, potom ih odvezem u školu i školicu, pa odem na trening. Kada fizička aktivnost postane deo vašeg dana, prestane da vam bude teško i mrsko. Nisam žena koja voli da vežba, ali kada vidim šta mi vežbanje donosi, ne samo fizički, već i koliko se bolje osećam, o preskakanju treninga više nema govora", istakla je Nataša za pomenuti magazin.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna