Kada je jednom prilikom govorila o svom odnosu sa Tonijem, Dragana Mirković istakla je da među njima nema svađa, niti ljubomore.

"Ma kakva ljubomora, nema mesta za to ni kod mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru", rekla je svojevremeno pevačica za "Alo".

Jedno drugo nikada nisu proveravali, već su međusobno pružali podršku.

dragana mirkovic toni bijelic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"Nikada me nije pitao kada dolazim kući, a niti će. Takođe, kada je on na poslovnim sastancima, nikada ga ne zovem da pitam kada će kući.Takva okupljanja znaju da traju do kasno u noć ili čak celu noć. Uvek znam gde je i ne brinem se", iskrena je bila Dragana.

Već decenijama ona je uspešna pevačica, supruga i majka dvoje dece. Jednako je dobra u svim ulogama, ali je, priznala je, malo falilo da napusti karijeru.

"Verujte mi, imala sam sreće. Da sam se ja pitala, odavno bih napustila muziku i svoju karijeru. Međutim, zbog svoje predivne publike ostala sam u ovim vodama. Nisam ja od onih ambicioznih žena", rekla je tada Dragana.

dragana mirkovic portret
ATA / Antonio Ahel 

Iako živi u izobilju, ima skupe komade garderobe i putuje na najluksuznije destinacije, pevačica se nikada nije susrela sa kritikama da se hvali materijalnim bogatstvom.

"Ne. Do sada mi se to nije desilo. Ljudi mi stalno prilaze i osećam da su pozitivni prema meni. Shvataju me kao otvorenu osobu koja svoj život bez blama pokazuje svima. Sve što imam stekla sam pošteno i zbog toga ništa ne krijem. Moji fanovi stalno traže da im pokazujem s kim se družim i gde putujem", rekla je tom prilikom Dragana Mirković.

Još njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/Dragana Mirkovic Pevačica kojoj bi mnogi pozavideli na životu, uživa u luksuznom odmaralištu, a obožavaocima je pokazala kako se zaista provodi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna