Nataša Bekvalac prisetila se da je, kada je uplovila u prvu ozbiljnu vezu, imala samo dve godine više nego Hana trenutno, te je govorila o tome na koji način sada, iz perspektive roditelja, gleda na to.

"Kada na određene stvari gledate iz ugla roditelja, sve vam je strašno i nikada vam vaša deca, ženska pogotovo, nisu dovoljno velika. Ja sam tada zaista bila u ozbiljnoj vezi i, naravno, verovala da sam najpametnija i da sve mogu sama. Trudim se da pronađem balans između “biti dete” i “biti roditelj”, pa da Hanu kroz prizmu njenih godina razumem, a da joj, s druge strane, iz ugla majke postavim određene granice", iskrena je bila Nataša za magazin "Hello".

Jednom prilikom rekla da je da za sebe smatra da je "kul mama", a sada je pojasnila šta je pod tim mislila.

"Htela sam da kažem da nisam mama zbog koje klinci, kad dođu kod nas, prevrću očima, ali nisam im ni drugarica. Ne razumem majke koje kažu “moja ćerka i ja smo drugarice”. Hana ima svoje prijatelje, a ja niti mogu, niti želim da imamo takav odnos", rekla je pevačica.

Nataša Bekvalac o prvoj ljubavi i ćerki Hani
ATA Images/Antonio Ahel 

Kako je dodala, ni ona sa svojom majkom nije imala odnos kao sa drugaricom, pa je to prenela i na svoju decu.

"To se još nije desilo. Gledam kako se klinci ophode prema roditeljima, ali i kako to čine žene mojih godina. Ja imam istinski respekt prema majci i ocu. Ne govorim to zato što se pravim fina, već što je zaista tako. Nikada pred njima nisam opsovala, niti sam u “pušačkom” periodu u tatinom prisustvu zapalila cigaretu. Način na koji su me vaspitali zadržao se do danas i na to sam veoma ponosna", istakla je Bekvalčeva za pomenuti magazin.

Podsetimo, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. Sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem dobila je ćerku Hanu, zatim je bila udata za nekadašnjeg rukometaša Ljubu Jovanovića, a njen treći suprug bio je Luka Lazukić, sa kojim je dobila mlađu naslednicu Katju (4).

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna