Mia Borisavljević svog sadašnjeg muža Bojana Grujića upoznala je kada je tražila muškog pevača koji će nastupati sa njom. U to vreme, njeno ime je već bilo dobro poznato javnosti, dok se Bojan tada pojavio u takmičenju "Zvezde Granda" i tek je počinjao da gradi karijeru.

"Upoznali smo se na mom nastupu. Preko kolega sam došla do preporuke da ga pozovem na razgovor, da vidimo da li možemo da sarađujemo", ispričala je ranije Mia za medije.

Saradnju su uspešno otpočeli, a ubrzo su planule i varnice i među njima se rodila ljubav. Međutim, vezu dugo nisu želeli da potvrde, a razlog je, kako je pevačica kasnije ispričala, bio posao.

Tek kada je Mia ostala trudna sa njihovom prvom ćerkom Emom, odlučili su da priznaju da su zajedno.

"Plašili smo se zbog posla, tako da smo to krili jako, jako dugo, ali kada se desila trudnoća odlučili smo da priznamo", rekla je svojevremeno pevačica.

Stariju ćerku Emu dobili su 2018. godine, a 2021. njihova porodica je uvećana za još jednog člana - mlađu naslednicu Teu.

U julu ove godine su, nakon deset godina ljubavi, odlučili da se venčaju, a istog dana krstili su i mlađu ćerku.

mia borisavljevic
Instagram / miaborisavljevic 

Mia Borisavljević nedavno je istakla da smatra da njena i Bojanova ljubav ne bi opstala sve ove godine da se ne bave istim poslom.

"Da se on bavi drugim poslom, verovatno se ne bismo ni viđali, a samim tim ova veza bi teško opstala. Mislim da je zato prednost što smo i Bojan i ja u istom poslu. Život sa muzičarem je jako lep, umeju da budu jako romantični i osećajni. Sa takvim čovekom život ne može da bude ni dosadan ni ružan. Nismo rivali, dopunjujemo se. Život nam se jednostavno dešava", iskrena je bila Mia.

Još fotografija Mie Borisavljević i Bojana Grujića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miaborisavljevic Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna