Viki Miljković izgradila je uspešnu karijeru i iza sebe ima mnoštvo hitova. Ispunjena je i na privatnom planu, decenijama je u braku sa Draganom Taškovićem Tašketom sa kojim ima sina Andreja. Već godinama je član žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a odnedavno se bavi i prodajom nekretnina. Iako danas uživa u izobilju, uvek se rado priseća svog detinjstva koja je bilo skromno.

"Jako poslušna sam bila, ali isto kao što je danas i moje dete, izuzetno živahno. Nisam bila od one dece koje postaviš negde i nađeš ih tu, već me nađu na plafonu. Samo sam bila vesela i razdragana. Jesam pravila raznorazne gluposti, ali samo iz razloga da bi nekoga nasmejala, napravila neko iznenađenje, jednostavno sam volela puno da se šalim, ali i da plašim ljude", rekla je Viki koja je volela da pravi smicalice.

"Iskreno volela sam i decu da plašim, na primer, bila sam mala, sećam se, negde oko 4 ili 5 godina i tada smo stanovali u Nišu, kao podstanari i u dvorištu je bila jedna kantica u kojoj je tata držao ribe kada dođe iz ribolova. Međutim deca su se plašila kada uzmeš ribu u ruku i ona mlatara repom, a u društvu je bila jedna devojčica koja mi nije bila toliko simpatična i ja sam je pozvala da dođe kod mene u goste. Inače moram da kažem da mi nije bila simpatična jer mi nije davala svoje igračke i tako je bila sva bitna. Pre nego što su došli ja napunim bure vodom i kažem im da je to moj bazen, a u jednu kadicu potrpam te ribe i ubacim joj ribu u majicu", prisetila se za "Grand online" Violeta, i otkrila da je otac mogao za trenutak da je smiri.

"Pre polaska u školu sam išla kod oca na časove, ma meni je bio dovoljan jedan njegov pogled da se ukopam u mestu",  rekla je Viki. Pevačicin je nedavno otkrila da je otac bio protiv toga da se i ona bavi muzikom.

Viki Miljković o detinjstvu
Youtube/Printscreen/ Iz Profila Tv Grand 

"Sve snage su bile usmerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumem mog oca, jer ne samo da je bio prosvetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i hteo je da me zaštiti", ispričala je Viki u emisiji "Iz profila".

Pogledajte još fotografija Viki Miljković u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna