Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor i studentkinja srpskog jezika Sandra Miljaković, bili su u ozbiljnoj vezi koju su želeli da krunišu brakom. Svadba je spremana za ovu godinu, a Brenin naslednik nije krio radost.

"Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku", rekao je Viktor i istakao da ga izabranica u svemu podržava.

"Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo reči hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara", rekao je on, međutim njihova velika ljubav je ubrzo okončana. O razlozima nisu govorili za medije, a Sandra je brzo objavila fotografije sa novim dečkom.

"Kada je to video, Viktor se iznervirao i odlučio da Sandru blokira na svim društvenim mrežama i aplikacijama preko kojih su komunicirali. Želeo je da prekine svaki kontakt sa njom i da joj onemogući da ga ikada više pozove, odlučio je da nastavi dalje i nju da precrta", rekao je tada izvor za Alo!, a mnogi su mislli da će se mladi par pomiriti. 

Međutim, od pomirenja definitivno nema ništa. Sandru je rekla da svom izabraniku, a kako je izgledala romantična prosidba objavila je na Instagramu.

sandra miljakovic instagram/sandramiljakovic

 “Uvek tvoj. Uvek moja. Uvek svoji.”, napisala je Viktorova bivša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna