Selen Sojder, nekadašnja Mis Turske koju mnogi smatraju najlepšom glumicom u ovoj zemlji, objavila je da se razvodi nakon sedam godina braka.

Lepotica se udala za biznismena Orena Francesa upravo u avgustu 2015. godine, pa mnogi primećuju kako je navršeno sedam godina braka, koje se često smatraju kritičnim. Statistika, međutim, kaže da je ovo samo mit.

Jedno istraživanje, koje je sprovela Fondacija "Brak" u Engleskoj, pokazuje da je brak najosetljiviji u prvim godinama. To se tumači kao posledica brzopletog izbora partnera, dok zajedničkih sedam godina obično znači baš da će brak trajati.

selen sojder 2.jpg
Instagram / selensoyder.resmi 

Međutim, prema Seleninoj objavi, dogodilo se upravo suprotno. Lepotica nije navela šta je razlog razvodu braka, ali su oboje pre nekoliko meseci "otpratili" jedno drugo sa Instagrama. Glumica je, takođe, uklonila sve zajedničke slike.

Frances je, inače, već bio u braku, i to sa Bašak Dizer, stilistkinjom koju često angažuju u turskim serijama. Bašak se kasnije udala za Kivanča Tatlituga, jednog od najzgodnijih turskih glumaca, za kojeg kažu da je poreklom s naših prostora.

Selen je našoj publici najviše poznata po ulozi Toprak u TV seriji "Ljubav, vera, nada". Međutim, simpatije su malo opale kad se saznalo da je Džan Jaman imao sukob s njoj.

Zgodni Turčin s kosovskim poreklom, kojeg obožavaju žene širom Evrope, pa tako i u Srbiji, snimao je s njom seriju "Pun Mesec". Čini se da su se dosta svađali, pa je publika ostala podeljena oko toga na čijoj će strani biti. Ipak, sada su simpatije svih žena na strani Selen koja prolazi kroz težak period posle razvoda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna