Bruklin Bekam na sve moguće načine podržava svoju mladu suprugu Nikolu Pelc za koju kažu da je u "hladnom ratu" sa svekrvom Viktorijom Bekam.

Od samog venčanja na kojem glumica nije nosila Viktorijinu haljinu, pa sve do sada, nagađa se šta bi mogao biti uzrok navodnom neprijateljstvu. Nikola je nedavno objavila fotografiju na kojoj je sva uplakana, a u propratnom tekstu je naglasila kako "neće dozvoliti da je bilo ko gazi".

nikola pelc viktorija bekam
Profimedia, Instagram / nikolapeltz 

Za sina Viktorije i Dejvida Bekama izgleda da nema granica u izražavanju ljubavi, pa je tako već na venčanju odlučio da svom slavnom prezimenu doda i Nikolino. Sad je on, dakle, Bruklin Pelc Bekam i kaže da uživa u pomisli da njih dvoje stvaraju novi običaj. Pored svega, sad je pokazao i svoju novu tetovažu - na levoj podlaktici je krupnim slovima napisano "Oženjen".

"Iznenadio sam svoju dragu", napisao je Bekam uz fotografiju i tagovao Nikolu. Nije to prva tetovaža koju je posvetio supruzi.

bruklin bekam tetovaza ozenjen.jpg
Instagram / brooklynpeltzbeckham 

Svoje bračne zavete je tetovirao u maju, a prošle godine je na njen rođendan tetovirao ime njene pokojne bake Đine. Na vratu je tetovirao njen oči pre dve godine.

Nikola, takođe, ima muževljevo ime na telu - tetovirala je "Bruklin" na leđima prošlog aprila. Par, inače, ima i druge načine kojima izražava svoju ljubav. Na primer, oboje nose zlatni odlivak umnjak svog partnera na lančiću.

"Možda je to malo čudno, ali tako se desilo", ispričala je Nikola za Vog. "Trebalo je da Bruklin vadi umnjak, pa je to odlagao i, kad je konačno uradio, sačuvali su zub. Moja mama je čuvala moj, ranije izvađen. Odlučili smo da ih napravimo u zlatu i sad svako od nas ima svu mudrost onog drugog", objasnila je mlada glumica. Fotografije sa njihovog venčanja pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Najlepše haljine na svadbi proleća 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna