Jedna od najboljih srpskih teniserki Olga Danilović uveliko niže pobede i titule, a najveća podrška su joj otac, proslavljeni košarkaš Predrag Danilović, mama Svetlana, sestra Sonja i brat Vuk, koji se takođe bave sportom.

Ipak, Olga priznaje da otac više ne dolazi na njene mečeve jer to doživljava veoma emotivno i stresno.

"Tata na moje mečeve ne dolazi, ali kod Sonje i Vuka da. Najviše je tu oko Vuka zbog košarke, ali išao je i Sonju da gleda. Mene ne može. Mnogo je stresno. Tata je došao jednom da me gleda i rekao mi posle: 'Ljubavi, hvala ti što si me pozvala, tvoj tajo više ne može da te gleda'. Izašao je 'gola voda'", ispričala je Olga u podkastu "Alesto".

Veliku podršku, kako u vidu treninga, tako i u vidu saveta, pruža joj i najbolji srpski teniser Novak Đoković. Iako joj često naglašava da nema potrebe da mu se zahvaljuje, Olga priznaje da ne zna kako da se oduži Noletu za sve što čini za nju.

"Igrali smo stalno uno karte, zezali se, divni su, svi do jednog. Novak mi je dao najviše saveta, na US Openu. Kada sam se otrovala, zove mene Novak na trening. Bila sam u fazonu 'neka sačeka ovo trovanje, idemo na trening'. Kad god je u Beogradu, kad god može, dosta mi pomaže. Uvek mu kažem 'hvala ti', a on meni kaže da prestanem da se zahvaljujem, ali ne mogu da mu pokažem koliko to nama mlađima znači", iskrena je mlada teniserka.

Pored tenisa, Olga svoj dan ne može da zamisli ni bez muzike, a kada je pre dve godine čitav svet bio u karantinu zbog pandemije korona virusa, na društvenim mrežama je redovno uveseljavala pratioce svojim pevanjem.

"Tad sam još bila u Americi. Nismo mogli da se vratimo i ostala sam u jednoj akademiji da treniram. Tada su krenuli Tiktok i pesme na Instagramu, a pošto obožavam da pevam, ja sam stalno nešto snimala. Često me ljudi pitaju 'kad ćeš ponovo da pevaš'. Meni su dovoljni mikrofon, karaoke... Niko ne mora da mi dođe na rođendan, samo da ja mogu da pevam", kroz osmeh je ispričala Olga, koja najviše voli da sluša Aca Pejovića, Đorđa Balaševića i Petra Graša.

"Aco Pejović mi je prvi u svemu, bila sam na koncertu u prvom redu. Mene je svaka pesma pogodila. Mamu ubijam u pojam s muzikom. Prva stvar kada ustanem ujutru je da pustim muziku, pa može da krene dan. U Moskvi, kada je bio turnir, mama mi je otkrila pesmu 'Olivera'. Ta pesma nam je išla devet dana ukrug. Mama je rekla: 'Ako čujem još jednom tu pesmu, poludeću'. Pred mečeve slušam rep, da me podigne i probudi", objasnila je ona u pomenutom podkastu.

Još fotografija Olge Danilović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/danilovicolga Olga Danilović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna