Demet Ozdemir ne prestaje da puni naslove turske štampe svojim romantičnim potezima! Lepa turska glumica koja se proslavila ulogom u TV seriji "Sanjalica" i njen verenik Ogzan Koč objavili su da je konačno određen datum svadbe i da će sudbonosno "da" reći jedno drugom 26. avgusta.

Veza između čuvene "Sanjalice" i popularnog turskog pevača je bila neko vreme "na pauzi". Krajem prošle godine su se razišli, ali nisu mogli jedno bez drugog pa su ponovo dali ljubavi šansu. Nedugo posle pomirenja, Koč je zaprosio Demet na Dan zaljubljenih, 14. februara.

demet ozdemir
Instagram / demetozdemir 

Lepu glumicu su svojevremeno mnogi povezivali sa Džanom Jamanom, momkom koji je izgledom očarao žene širom sveta. On je govorio kako njoj duguje svu slavu, ali o ljubavi nisu nikad pričali javno.

Kasnije je ušao u vezu sa italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, a Demet se zaljubila u Koča. Glumica je njegovom prosidbom bila oduševljena i sa zadovoljstvom je prihvatila prsten. "Oboje smo imali sreće. I osećamo se srećni", kazala je tada.

Nedavno je njene obožavaoce uplašila vest da se glumica zarazila koronom, ali izlazak sa verenikom i novosti o venčanju su pokazali da su zdravstveni problemi sada iza nje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna