Poslednja dva meseca turski (a i balkanski) tabloidi čitaoce zasipaju vestima o velikoj i nepremostivoj svađi glumačko - bračnog para Fahrije Evdžen i Buraka Ozčivita, pominje se čak i razvod braka koji još nije obeležio ni prvu godišnjicu, piše Lepa&Srećna. A sve, tvrde, zbog Fahrijine ljubomore na rumunsku pevačicu Inu s kojom je njen mačo muž snimao reklamu te su zajedno i zapevali.

PROČITAJTE JOŠ: ZGODNI BALI-BEG UHVAĆEN S PLAVUŠOM: video snimak šokirao Tursku, omiljeni glumac Burak Ozčivit na snimanju bez žene (VIDEO)

Burak i Fahrije se nisu oglasili povodom tih napisa jer nisu našli za shodno da komentarišu takav senzacionalizam. Ali je ovih dana Fahrije na svom Instagramu objavila nekoliko video-snimaka, načinjenih u prelepom vrtu njihovog novog doma, koji govore više od 1000 izjava za štampu. 

Kliknite OVDE da vidite kako izgledaju dvorište i dom ovog prelepog bračnog para!

PageBreak

PROČITAJTE JOŠ: BALI-BEG IMA VELIKE PROBLEME U BRAKU: pogledajte na koju poznatu pevačicu je ljubomorna supruga Buraka Ozdživita (FOTO)

Naime, spokoj i mir njihovog vrta privukao je neočekivanog gosta. Da li je samo reč o radoznalom komšiji ili možda nekom ko je upravo ostao bez doma, ne zna se. Ali je Fahrijina reakcija oduševila sve. Stvarno, nastaju li ovakvi snimci u domu koji se definitivno raspada?

Kliknite OVDE da vidite umiljatog posetioca u domu Bali-bega!

A post shared by Fahriye Evcen (@evcenfarab) on Apr 9, 2018 at 10:17pm PDT

PageBreak

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa&Srećna