Nada Obrić uživa u svom tip-top sređenom domu, a kaže da je poseban razlog njene maksimalne urednosti i to što je u podznaku Devica. 

"Nećete verovati, ali oduvek sam volela da perem sudove, pa i da peglam", ispričala je Nada u emisiji "Ekskluziv". "Nekada sam volela i da kuvam, ali sad su me deca razmazila i snaja mi kuva, dolazi svakog dana i donosi mi ručak", kaže pevačica. Podsetimo, folk zvezda se već nekoliko puta uspešno izborila sa karcinomom,  a sin i snaja su neprekidno bili uz nju.

Nada kaže da je izboru snaje i sama malo kumovala. "Kad sam je prvi put videla, znala sam da će mi biti snaja", otkriva. "Iznenadila sam se kad sam ugledala jednu zgodnu plavušu kako prolazi kroz kuću, pitala se ko je to, a onda sam čula da je devojku doveo moj sin", seća se Nada.

nada obric.jpg
TV Prva 

"U jednom trenutku se ona našla u kuhinji, pa je otvorila rernu. E, kad sam videla kako ona vadi tepsiju s pitom i okreće je, kao žena od 50 godina, tog trenutka sam kazala - ovo će da bude moja snajka.

I, bogami su se zabavljali nekoliko godina, a onda sam i ja tu nešto dodala", kaže pevačica tajanstveno. Danas je presrećna što uživa sa sinom, snajom i unučićima. 

"Ne znam da li sam srećnija kad mi dođu u goste i zagrle me ili kad vidim njihove poruke koje su mi pisali kad su bili mali - da sam najbolja nana na svetu. Šta mi više treba? To je moje najveće blago", rekla je jednom prilikom Nada.

U kući joj je važno da uvek vlada dobra energija. "Bežim od negativne energije. Čak neću ni da sedim sa osobama koje su negativne, izgrdim ih što su takve, pa ustanem i odem", priznaje Nada.

Od svih posluženja, najvažnija joj je crna kafa. "Kako uđem, prvo tražim da popijem kafu. Tako je bilo čak i u dalekoj Australiji, gde je odlazila na turneje. "Da li oni, ljudi, imaju i da li je piju? Ja, da ne rizikujem, uvek ponesem našu, jer to moram da popijem", iskrena je pevačica. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna