Čuvena bivša manekenka Džeri Hol je povukla tužbu za razvod braka protiv Ruperta Merdoka. Bio je to svim medijima znak da se nekadašnja supruga Mika Džegera, a sada žena jednog od najbogatijih ljudi na svetu ipak nagodila i to za pozamašnu sumu.

Kriza bračnog para u "ozbiljnim" godinama - Rupertu je 91, a Džeri ima 66 - postala je očigledna u julu mesecu, kad su mediji objavili da je medijski mogul poslao ženi mejl i saopštio joj da je njihov brak okončan.

Manekenkini prijatelji su izjavili kako joj je "srce slomljeno" i kako je "očajna" zbog raspada braka. Navodno je krivila njegovu decu za ovaj razlaz. A onda su, samo nekoliko sati nakon što je primila Rupertov mejl, Džerini advokati podneli njenu tužbu za razvod.

dzeri hol i rupert murdok
Profimedia 

Danima se spekulisalo kakav će biti ishod da bi juče kao bomba odjeknula vest kako manekenka povlači tužbu. Nije bilo ni reči objašnjenja, ali upućeni su otkrili u čemu je bila glavna "caka".

U svojoj tužbi, Džeri je tražila da sud utvrdi koliko je, tačno, bogatstvo Ruperta Merdoka. Navela je kako ona "nema potpunu informaciju o tome". I to je, izgleda, bio glavni okidač za naprasno smirivanje strasti i pristanak njenog muža da se počnu pregovori o razvodu. Merdok, naime, nipošto ne želi da podaci o njegovoj imovini postanu javni.

dzeri hol i rupert merdok
Profimedia 

Samo kuća na Bel Eru, u Kaliforniji, gde Džeri Hol trenutno živi, procenjuje se na oko 37 miliona dolara.

Podsetimo, Džeri i Robert su se venčali 2016. godine. Merdokov advokat je izdao saopštenje u kojem se navodi da su njih dvoje finalizovali razvod, da ostaju dobri prijatelji i da žele jedno drugom sve najbolje u budućnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna