Sin Viktorije Bekam, Bruklin, oženio je nedavno Nikolu Pelc, glumicu rodom iz prebogate porodice, a svadba je bila izuzetno raskošna. Međutim, svima je upalo u oči da mlada nije nosila kreaciju svoje svekrve već Valentino haljinu.

Od tog trenutka su počeli i tračevi kako se Viktorija i Nikola uopšte ne slažu, a sve je kulminiralo kad je snaja nedavno objavila sliku na kojoj je uplakana. Želela je, kako kaže, da pokaže da i ona ima tu osetljivu "slabu stranu". "Svi mi imamo dane kad se zbog drugih ljudi osećamo loše i sasvim je ok biti povređen", napisala je. Ubrzo je usledila slika sa ledenim pogledom, nalik njenoj svekrvi.

nikola pelc.jpg
Instagram / nikolapeltz 

Međutim, neki delovi njene objave su mnogima izgledali kao skrivena poruka svekrvi. "Ne dam da me drugi gaze niti da me povređuju", napisala je Bruklinova žena. "Odrasla sam sa sedmoro braće i sestara i uz veoma stroge roditelje", poručila je lepotica.

 "Zbog njih sam očvrsnula, iskovali su me jaku. Zato sam oko sebe podigla jedan zid, kako bi se zaštitila, naročito u ovoj industriji."

Ipak, Nikola kaže da između nje i Viktorije Bekam nema nikakvih nesporazuma. Na pitanje za što nije nosila njenu venčanicu, odgovara: "Nameravala sam da je nosim i stvarno sam to želela, a onda je ona - nekoliko meseci kasnije - shvatila da njen atelje ne može da je napravi i ja sam morala da izaberem drugu venčanicu. Niti je ona rekla - ne možeš da je nosiš, niti sam ja rekla da neću da je nosim", tvrdi Nikola.

I dalje se po džetset krugovima priča da Nikola, jednostavno, neće da dozvoli da je Viktorija zaseni. U prilog tome ide i činjenica da je Bruklin odlučio da svom prezimenu doda ženino - sad je on Bekam Pelc. Njemu je sve to zabavno. "Mislim da je divno da nas dvoje započnemo nešto novo i da jednog dana oko nas trčkara mnogo Bekam Pelcovih.

Da li je ipak Viktorija zasenila sve na svadbi svog sina, proverite i sami u galeriji slika!

Profimedia Najlepše haljine na svadbi proleća 2022.

Izvor: Lepa&Srećna