Za mnoge zvezde važi pravilo da imaju takozvanu "rajder" listu - spisak onog što organizatori treba da im pripreme pred dolazak na nastup. Kad se organizuje turneja neke svetski popularne pevačice, nisu retkost ekstravagantni zahtevi.

TakoMadona traži da joj se iza scene obezbedi veganska hrana, a nameštaj u garderobi treba da bude presvučen specijalnom tkaninom. Džon Malkovič, koji je sinoć  nastupio u Zaječaru, na Feliks Romulijani, imao je više nego skroman zahtev - zamolio je da mu se spremi komad đumbira i nožić, jer to pojede pred izlazak na scenu.

dzon malkovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Holivudski glumac je izveo komad "Paklena komedija" sa orkestrom Bečke akademije i Vroclavskim baroknim orkestrom, a ovo je sigurno jedan od važnijih događaja sezone za Srbiju. Detalj vezan za đumbir naterao je mnoge da se podsete kakve zahteve imaju naše zvezde kad krenu na nastup ili turneju. 

Najveći broj naših pevača traži da im se obezbedi nehlađena, negazirana voda. Upravo to je jedina molba pred nastup Cece Ražnatović, a isto želi i Seka Aleksić. Ona, doduše, ima i dodatni zahtev - kod nje u bekstejdžu nije dozvoljeno pušenje.

Dok neke svetske zvezde traže da se iza scene izbace izvesna pića (na primer, Bijonse ne dozvoljava koka-kolu) ili da im se obezbedi voda u plastičnoj ambalaži (recimo, Maraja Keri), naše pevačice su zadovoljne sa malo svežeg voća - takva je, na primer, Brenina molba organizatorima.

"Volim da se najedem svežih voćki. Nema neko koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi", rekla je pevačica u jednom intervjuu.

Zahtevi zvezda Džon Malkovič Zorica Brunclik
Instagram / zoricabrunclik_official 

Najzanimljivija je želja Zorice Brunclik - ona voli da proba tradicionalna jela kraja u kojem gostuje. Kako je publika nju upoznala i kao kuvaricu u TV serijalu "U gostima kod", ovaj zahtev će mnogi razumeti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Izvor: Lepa&Srećna