Ko ima dioptriju i nosi naočare, zna koliko često se dešava da se negde zagube i da ne mogu da ih nađu. Kada su modeli u pitanju, poprilično je velika ponuda, razlikuju se po materijalu, dizajnu, obliku, itd., ali jednu stvar imaju zajedničku – funkcionalnost. Ako ne možete da se odlučite za model i umorni ste od napada panike koji vas hvataju kada ne možete da nađete svoje “druge oči”, ove specijalne, ultra tanke naočare pravo su rešenje za vas.

Ultra tanke naočare
Promo 

Izuzetno su fleksibilne, elastične i praktične. Nemaju ručkice, već ih jednostavno samo stavite preko nosa. Napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

kristallo naocare tanke
Promo 

Kada su spakovane, veličine su kreditne kartice. Nikada se više nećete zapitati gde su vam naočare!

Dostupne dioptrije su:

 + 1.00

+ 1.50

+ 2.00

+ 2.50

+ 3.00.

Iskoristite fantastičnu cenu od samo 1.900 rsd i naručite ultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, svakog radnog dana.

Tekst: Promo