Mirka Vasiljević već 12 godina je u ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece, a pitanje koje joj se najčešće postavlja jeste kada će se zvanično udati.

Iako su se nedavno u medijima pojavile informacije da se par navodno venčao, Mirka kaže da ona i Vujadin još nisu stali na "ludi kamen", kao i da venčanje odlažu zbog poslovnih i privatnih obaveza.

"Hoću, naravno da ću izgovoriti 'da'. Ja sam tu veći problem, nego Vujadin. Iz prostog razloga, kad smo dosta u inostranstvu i kad dođemo u Beograd, volim da to vreme provedem sa prijateljima i porodicom, da možda i mi negde otputujemo. Koliko god da sam u inostranstvu većinski domaćica, kada smo zbog njega tamo, opet živimo život, nije odmor. Svaki put bude: 'Ajde sledeće godine' i evo već 12 godina je prošlo od tog mog 'sledeće godine', ali nadam se da će uskoro doći ta 'sledeća godina'", iskrena je bila Mirka u emisiji "Premijera".

Najmlađu ćerku Aniku glumica je donela na svet prošle godine, a kako kaže, uz dobru organizaciju uspešno balansira između privatnih i poslovnih obaveza.

Mirka Vasiljević
Boris Krejić 

"Čovek kad nešto želi, on to i može. Nađe nekako načina, organizuje se, neki dani prođu malo teže. Sve to dođe na svoje, kada je dobra energija, volja i želja. Trudim se da mi život bude kao vaga, da nijedna strana, između porodice i posla, previše ne pretegne, nego da budu blizu. Da sam zastupljena i u kući, da učestvujem u njihovom odrastanju, da imam trenutke sa njima, sa suprugom, a da se bavim poslom koji volim", rekla je Mirka, koja ovog leta neće ići na odmor.

"U glumačkom poslu je to tako. Nekako bude naopačke. Kada je letnji period i kada je dosta ljudi iz drugih poslova na odmoru, nekako se tada snima. Tako da, pošto sam ja krenula sa 13 godina, meni je to nekako normalno, da ako dobijem poziv i prihvatim, onda odmor ispašta, ali posle, tokom drugog dela godine, nađe se prostor i za odmor", objasnila je glumica.

Podsetimo, prvo dete, sina Andreja, Mirka i Vujadin dobili su 2011. godine. Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete - sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana - na svet je 2021. godine stigla Anika.

Još fotografija popularne glumice pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Youtube / TV Pink Izdanja Mirke Vasiljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna