Mleveni kikiriki, kukuruz šećerac, seckana barena piletina i nar glavni su sastojci salate koju je Zorica Brunclik poslužila svojim gostima u emisiji "Na večeri kod", a oni su bili oduševljeni svim jelima.

Popularna pevačica se pokazala kao prava domaćica sa iskustvom dužim od 40 godina, ali je punu podršku pružao i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. On je bio zadužen za nabavku, a njegova kupovina na pijaci je oduševila sve gledaoce ove emisije. "Otkrio sam da je pijaca moja tajna ljubav", ispričao je harmonikaš. Na početku, nije mu bila prijatna ova obaveza. "Miroljube, moraš da ideš u nabavku", rekla mu je davno pevačica, a on "vrdao" kako je umetnik i ne može da ide na pijacu. "Umetniče, hoćeš li ti da jedeš? Ja imam malu decu koju treba da čuvam", odgovorila mu je Zorica i tako je sve počelo.

Mladi kajmak, sir, sušeni, dimljeni ramstek - sve to poznati harmonikaš kupuje već tri decenije kod istih prodavaca, pa nije ni čudo što je bio toliko slobodan da jednog od njih upita "Bato, je l ima malo leba uz ove čvarke?"

Pevačica je detaljno ispričala kako priprema podvarak, ćuretinu i proju, noseći kuvarsku kapu i rukavice što su svi na Jutjubu pohvalili.

zorica brunclik i kemis
Youtube / RTS 

Ipak, sve je palo u senku pred Kemišovim pečenjem koje je dodao - "da ne bude malo", a večera je završena fondijem od voća i čokolade!

Poznati par je otvorio vrata svog doma pred kamerama, pa zavirite i vi - u njihovu sobu uspomena na uspešnu karijeru, muzički studio i druge kutke njihovog doma.

Youtube / RTS Uspešni i zaljubljeni već decenijama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&SRećna