Teško je naći reči da se opišu emocije koje su preplavile srpsku publiku kad je videla i čula Jelenu Tomašević na koncertu slavnog tenora Andree Bočelija, održanom sinoć u Beogradu. Bilo je to gala veče, pa je i publika došla u najlepšim svečanim modnim izdanjima.

Na Instagramu su mnogi uspeli da kažu samo jednu jedinu reč, a to je "bravo", s tim što je samo na Jecinom profilu takvih komentara više od 15 hiljada! A tu se priča ne završava, jer je i njen suprug Ivan Bosiljčić dobio čak više od 50 hiljada pohvala i lepih reči zbog uspeha svoje žene.

"Dok su svi bez daha slušali i gledali Jelenu Tomašević, ja sam gledao u nju, pa u Ivana Bosiljčića koji je svoju suprugu gledao sa toliko pažnje, ponosa, poštovanja i ljubavi... ", napisao je, tako, Jugoslav Karić čiju poruku repostuje Jelena od jutros.

"Hvala ti, Jelena, na predivnom poklonu za dušu i srce", "Ti si to zaslužila", "Ponos Srbije"... samo su neki od komentara... A evo kako je zvučalo njen glas uz čuvenog italijanskog pevača...

Od sinoć se prepričavaju i večernje toalete popularnih dama koje su se pojavile na koncertu, pa zavirite i u galeriju slika da vidite kako su se doterale!

ATA / Antonio Ahel Poznati na Bočelijevom koncertu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna