Godinu dana je trajala borba pevačice Ćane sa tumorom, ali je ona izašla iz nje kao pobednica! Folkerka koju malo ljudi zna po njenom pravom imenu Stanojka Mitrović ispričala je kako joj je otkriven rak dojke.

"Jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da treba da idem kod lekara. Kada mi je saopšteno da imam tumor, sebi sam rekla: Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti. Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobednik, nijednog momenta se nisam uplašila", ispričala je Ćana, prenosi Srbijadanas.

Kaže da je izbegla hemoterapije i zračenja upravo zahvaljujući tome što je tumor otkriven u začetku. "Verujte mi, u tom periodu sam imala potrebu da izgledam bolje nego što se osećam. Na kontrole sam odlazila našminkana, sa sve onim drenovima, da pokažem i sebi i drugima da sam dobro."

Ona je operaciju podnela odlično, ali je nastupio problem sa bakterijom stafilokokom. "Umalo mi je došla glave i zbog toga su morali još dva puta da me operišu", kaže Ćana. "Suprug je bio u većem strahu od mene. Kad su mi rekli da je dijagnoza loša, on je vozeći kući promašio sve ulice, išao je u kontrasmeru.

cana pevacica stanojka.jpg
Instagram / canamitrovic_official 

Morala sam da ga smirujem. Ja uopšte nisam paničila. Svaka bolest služi da nas poduči, osim ako se ne otkrije prekasno. To sam shvatila, zato sam nakon borbe snimila pesmu "Biće svega samo neće nas", završila je Ćana svoju ispovest. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna