U Beogradu je održana najglamuroznija modna noć. Andrea Bočeli, čuveni italijanski tenor, pevao je u okviru prestižne muzičke manifestacije "Belgrade River Fest". Na platou ispred "Geozavoda" okupile su se brojne poznate ličnosti, a dame su se posebno potrudile oko toaleta. 

Kao specijalni gost na koncertu pevala je naša pevačica Jelena Tomašević, a njen suprug Ivan Bosiljčić i ćerka, došli su kao njena podrška.

"Večeras sam možda najviše ponosan na Jelenu. Pre koncerta rekla je samo 'spremna sam', vredno je radila svih ovih dana. Jelena je bila uzbuđena, a u porodici radost nije prestajala. Ona večeras predstavlja našu zemlju. Nina naša ćerka je jutros bila kod frizera, ima neke karnere preko ramena, o tome je najviše razmišljala. Ja bih možda najviše voleo da delim kadar sa nekim velikim svetskim zvezdama, videćemo šta budućnost", rekao je za "Blic" Bosiljčić.

Pogledajte ko je sve od poznatih došao na Bočelijev koncert:

ATA / Antonio Ahel Poznati na Bočelijevom koncertu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna