Specijalno izgrađena dvorana na platou "Geozavoda", pod vedrim nebom bila je sinoć centar luskuza i glamura. Poznate dame su se posebno potrudile oko toaleta koje su ponele za koncert italijanskog teonara Andrea Bočelija, ali Goca Tržan nije odstupila od svog stila. Ona je crvenim tepihom prošetala u žutoj haljini cvetnog dezena, a potom i objasnila zašto se nije odlučila za neko glamuroznije izdanje. 

"Ja volim Bočelija, ali nisam za ove fine fore, ja sam ipak stara rokerka. Muž je večeras otišao na selo da nešto zida sa tatom. Ja sam došla večeras sa prijateljicom. Na kraju krajeva ovo je veče za devojke. Posle koncerta ćemo da probamo da uhvatimo taksi ili da stopiramo. Leto je, razmišljala sam da l da se budžim, ali nekako ovo su moje boje, bilo bi mi vruće da sam došla u otmenoj toaleti. Nije mi teško da se sredim, ali je moja priroda da dođem namerno u pidžami iz inata", rekla je za "Blic" Goca Tržan.

Glumica Anđelka Prpić došla je na koncert sa sinom Jakšom, a za ovu priliku odabrala je zanimljivo belo odelo s crnim detaljima, Tijana Bogićević ponela je crveni kombinezon, a Tamara Kalinić glamuroznu toaletu.

Pogledajte u galeriji kako su poznati izgledali na koncertu svetske zvezde.

ATA / Antonio Ahel Poznati na Bočelijevom koncertu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna