Koncert italijankog tenora, Andree Bočelija okupio je brojne poznate ličnosti, a među njima i naslednika imperije Karić.

On je na koncert došao u društvu atraktivne dame, koja je svima privukla pažnju svojim izgledom, a na događaju se pojavila u beloj toaleti.

Jugoslav Karić na koncertu Andree Bočelija
Nemanja Nikolić 

Jugoslav Karić se, inače, poslednjih meseci retko pojavljivao u javnosti, a poznato je da se prošle godine razveo od bivše supruge Elene Karaman.

Vila na Kosmaju u kojoj su Elena i Jugoslav živeli prodata je, navodno, Jeleni i Novaku Đokoviću za tri miliona evra. Ćerke Verice Rakočević izgradila je novu vilu, a nedavno je pokazala i kako njen novi dom izgleda.

“Vaša deca nisu vaša deca. Ona dolaze kroz vas, ali ne i od vas, i premda su sa vama, ne pripadaju vama", napisala je kreatorka uz slike novog doma njene ćerke.

"Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli. Jer, oni imaju vlastite misli. Možete okućiti njihova tela ali ne i njihove duše, jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posetiti, čak ni u svojim snovima”, dodala je Verica citirajući pesnika Halila Džubrana.

Pogledajte fotografije Elenine nove kuće u galeriji ispod.

Instagram / verica.rakocevic I nova vila Elene Karaman smeštena je na Kosmaju.

Elena je nakon razvoda uplovila u emotivnu vezu sa fotografom Dušanom Reljinom. Glasine o njihovoj vezi pojavile su se još 2019. godine, dok je Elena, makar za javnost, još uvek bila u braku s Jugoslavom.

Domaći mediji tada su preneli da je dizajnerka enterijera s naslednikom porodice Karić još uvek u braku samo zbog podele imovine, ali da su se među njima emocije ugasile, makar s Elenine strane. Ubrzo su stigli demanti i to upravo od Jugoslava.

"Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo... Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze - svakome po jedna, ali imamo problem sa kravama, imamo ih pet i ne znamo kako da ih podelimo", našalio se on tada i istakao da o razvodu nema govora.

Nova devojka Jugoslava Karića
Kurir / Marina Lopičić 

Par se zvanično razveo u februaru 2021. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna