Jelena Tomašević kao specijalna gošća nastupiće na koncertu najvoljenijeg tenora sveta Andree Bočelija 22. jula u Beogradu na festivalu Belgrejd river fest.

"Neizmerno se radujem tome što ću pevati sa Andreom Bočelijem i sve mi zaista izgleda kao san. Najveća sreća je u tome što znam da će se taj san ostvariti, jer kada sam počinjala karijeru nisam mogla ni da zamislim da ću jednog dana stati rame uz rame sa tako velikim umetnikom čiji rad odavno pratim i poštujem. Sigurna sam da ćemo se svi nezaboravno provesti i jedva čekam petak", ističe Jelena Tomašević i dodaje.

 "Ovo je zaista divan period u mojoj karijeri i zbog toga sam odlučila da svojoj publici poklonim spot za moju najnoviju pesmu 'Ne žalim', u kojoj će, nadam se uživati tokom leta, a onda se na jesen vidimo sa novim pesmama koje s velikom ljubavlju pripremam za svoj treći studijski album", otkrila je pevačica

Jelena će se na koncertu pojaviti kao gost u dve numere, a jednu će izvesti solo.

"Maestro Bočeli ima običaj da na svim svojim svetskim turnejama, kao specijalnog gosta pozove pop pevačicu iz zemlje u kojoj nastupa. Mnogo mi je drago da su moja muzika i moj rad došli došli do jednog ovako veličanstvenog umetnika i da su on i njegov tim odlučili da u Beogradu na njegovom koncertu pevamo zajedno. Ja sam bila na koncertu Andree Bocelija pre 10 godina u Beogradskoj areni i sećam da sam bila oduševljena lepotom i kvalitetom njegovog pevanja. Dok sam ga slušala uživo pomislila sam: 'Ako je ovaj glas ovoliko divan za slušanje, kakav bi osećaj bio pevati sa ovim čovekom'. I negde u dubini sebe sam to i poželela. Eto, želje se ostvaruju. Bogu hvala, uskoro ću moći da vam kažem kakav je osećaj pevati sa velikim Andreom Bočelijem",  izjavila je Jelena Tomašević.

ivan bosiljcic jelena tomasevic
ATA / Antonio Ahel 

Ovim povodom oglasio se i Jelenin suprug glumac Ivan Bosiljčić koji je punog srca na svom profilu na Instagramu napisao:

"Moja. Žena. 22. jula u Beogradu pevaće sa Andreom Bočelijem. Toliko."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna