Vest da se Hana Huljić porađa zatekla je i njene najbliže, jer su se trudovi javili pet dana pre očekivanog termina. Prema rečima njenog oca Tončija Huljića, i sama Hana i njen brat Ivan su rođeni malo pre vremena. 

Hana je u splitsko porodilište stigla u jutarnjim satima, a u to vreme je muž Petar Grašo bio u Zagrebu. Članovi porodice nazvali su ga i javili mu situaciju, a on je potom seo u automobil i krenuo za Split. Vest o tome da je njegova supruga u bolnici, zatekla ga je nakon što je iz Severne Makedonije sleteo na zagrebački aerodrom.

Ispostavilo se da je na putu za Split zapeo u nepreglednoj koloni vozila, budući da su u čitavoj zemlji velike turističke gužve. Kako priča Tonči, Graša su zvali više puta i upozoravali da ne žuri, pa je tek uveče stigao kad je porođaj bio gotov. Uspeo je da, na kratko, vidi ženu i ćerkicu.

Malena je dobila ime Alba, a mediji su preneli kako je tako planirala da nazove svoju ćerku - ako je dobije - bivša Grašina devojka Danijela Grašo. Međutim, sad je Toni otkrio kako je ime za njegovu unuku odabrano. 

"Petar i Hana su se unapred dogovorili da će se malena zvati Alba. To je ime koje je latinskog porekla i dolazi od reči albus (belo, svetlo). Na italijanskom i španskom Alba znači zora, pa se može reći da je devojčica ime dobila i po Petrovom ocu Zoranu. Inače, da je bio dečak, zvao bi se Tonči, po njegovom dedu i meni", rekao je Tonči.

Prema njegovim rečima, već su proslavili Albino rođenje, ali prava zabava će tek biti organizovana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna