Tonči Huljić nestrpljivo iščekuje rođenje svoje unuke, koja bi svet trebalo da ugleda krajem meseca. Veza njegove ćerke sa 15 godina starijim Petrom Grašom izazvala je veliko interesovanje javnosti, a muzičar tvrdi da Hana zbog toga nije izlazila na ulicu.

"Eto ta veza koja se završila brzim brakom i detetom između Petra i moje kćerke, svakodnevno smo 'bombardovani', ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno. Pritisak joj je da svaki dan čita komentare, zato nije ni izlazila napolje. Smešno joj je da svi trče za njom", rekao je Tonči za RTL Exkluziv i priznao da mu smeta što Petar toliko radi.

"Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu. Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima,  tako da se malo ljutim jer nema potrebno toliko da radi. Tu situaciju  sam odradio u ovom spotu, da on svira ispred porodilišta od veselja", rekao je Huljić koji je i sam puno vremena provodio na turnejama dok su njegova deca bila mala. Ipak, smatra da će biti savršen deda, a prokomentarisao je i svoj odnos s zetom.

"Ja sam čovek koji voli da se šali,  odnos mene i Graše je takav jer smo 26 godina smo zajedno, mi smo svi kao familija, mi 'dole' imamo taj specifičan smisao za humor" rekao je.

Alba Grašo na svet bi trebalo da dođe 23. jula, kada je Hanin termin porođaja. Na datum kada bi trebalo svet da ugleda njegova ćerka Petar neće biti uz Hanu jer ima zakazan nastup.

Ipak, iako mnoge žene ne bi oprostile ovakvu odluku svom suprugu, Hana koja je takođe pevačica razume Petrove obaveze i otkriva da mu nimalo ne zamera.

"Svaki slobodan momenat provodi s nama", rekla je za Story.hr Hana.

Hanino i Petrovo venčanje je bilo događaj sezone, a neke od fotografija sa ovog radosnog događaja pogledajte u galeriji ispod.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna