Ogromna sreća vlada danas u porodicama Grašo i Huljić, jer je Petrova žena Hana rodila prvo dete.

Kako je nedavno objavljeno na portalu "Slobodna Dalmacija", ćerka Tonija Huljića se porodila u splitskoj bolnici. Porođaj je, navodno, obavljen carskim rezom iako prethodno nije bilo napomena da će ovakav zahvat biti potreban.

Ovo je prvo dete i Petru i Hani, a ranije je bilo objavljeno da se očekuje ćerka i da će joj dati ime Alba. Mediji su brujali kako je ovo ime koje je i Danijela Martinović, bivša dugogodišnja devojka Petra Graša, priželjkivala to ime za dete.

Hana se još nije oglasila, a sve do nedavno je bila vrlo aktivna, pa se i slikala sa kumom Domenikom na ljuljašci. Kako je sama rekla, osećala se "kao i svaka druga trudnica na svetu". Takođe, nije se previše opterećivala kupovinom stvari za bebu. 

"Nismo još kupili sve što je potrebno za dete, imamo još vremena, imamo stvari od njegove sestre, ne treba ni pretrpavati", rekla je za RTL.

Početkom meseca, Petar je izjavio da su oboje spremni za dolazak deteta. Tada su Hana i on bili na proslavi rođendana Nine Badrić, a Grašo je delovao veoma uzbuđen: "Srećni smo i čekamo", izjavio je.

Podsetimo, venčanje je obavljeno u februaru, a detalji svadbe su bili posebna tema. Petar i Hana su rekli sudbonosno "da" u crkvi u kojoj je i Danijela Martinović svojevremeno sklopila brak. Hana je nosila haljinu splitskog brenda čije je Danijela zaštitno lice. U mnogim medijima je poklonjena velika pažnja upravo bivšoj Grašovoj devojci, a onda je njegov kum Dino Rađa raspršio sve ideje o tome kako je treba žaliti.

"Zašto žalite nju? Ona je ostavila njega", napisao je na svom Instagram profilu.

Kako je bilo na ovoj medijski široko ispraćenoj svadbi i kako su izgledali mladenci i gosti, pogledajte u galeriji slika.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Izvor: Lepa&Srećna