Čini se da nema kraja neobičnim detaljima kad su u pitanju Petar Grašo i Danijela Martinović. Pevač je upravo dobio dete, jer se Hana Huljić juče porodila, ali brojne čestitke se slivaju na Instagram profil njegove bivše devojke.

Nežna plavuša je proslavila svoj 51. rođendan, a pohvalila se i fantastičnim uspehom sa svojim novim muzičkim hitom "Fortunata". Sa Danijelom je Petar bio u ljubavi više od dvadeset godina i mnogi su očekivali da će njegovo venčanje sa Hanom izazvati velike potrese u nekadašnjoj pevačici grupe Magazin.

Međutim, ona je - čini se - nikad srećnija. "Hvala Vam dragi ljudi na svim divnim čestitkama i željama... Hvala mojoj dragoj Ani na predivnoj torti', napisala je na svom profilu. 

Povodom svog velikog muzičkog uspeha, uputila je svima poruku: "Hvala vam, neka vam živod bude 'Fortunata''. 

Danijela je dosad samo jednom prokomentarisala raskid, rekavši da je za nju Petar "lepa prošlost". Kada se, tokom Grašove svadbe na društvenim mrežama pojavio komentar jedne devojke kako joj je "najžalije jadne Danijele", nije mogao a da joj ne odgovori Grašov kum Dino Rađa.

"Zašto?", upitao je odmah proslavljeni košarkaš. "Ona je otišla od njega", napisao je slavni košarkaš.

danijela martinovic petar graso hana huljic
Jadran Babić, Youtube / Danijela Martinovic 

Ipak, čudni detalji ne predstavljaju da intrigiraju javnost. Petar Grašo i Hana Huljić su se venčali u crkvi u kojoj je i Danijela Martinović svojevremeno sklopila brak. Venčanicu koju je nosila Hana potpisuje brend čije je Danijela zaštitno lice. A da sve bude još neobičnije, priča se da su Hana i Petar odabrali za svoju ćerkicu ime Alba, ono isto koje je Martinovićka želela za svoje dete... 

Šta vi mislite o ovome... da li je to sve slučajnost?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna