Najmlađa ćerke Merime Njegomir, Jelena u drugom stanju je. Ona je fotografiju s trudničkim stomakom objavila na Instagramu, a čestitke ne prestaju da pristižu. Jelena je i svim ženama  poručila da treba da vole sebe i svoje telo.

"Danas sam zaplakala za sve nas što u savršenom tražimo manu. Za svaki udah u kom nismo svesne kako smo božanstvene.

Od Boga stvorene. Danas sam od zahvalnosti zaplakala za sve što moje telo radi za mene, uprkos mom trudu da ga menjam. Da ga vređam. Setila sam se.

Ljubila sam grudi koje dišu, srce koje kuca, ruke koje grle, noge što koračaju i um koji me vodi gde god poželim, mazila svoju kosu-glasnika mog trpljenja. Žao mi je za svaki dan kada sam to zaboravila", napisala Jelena i istakla da same sebe povređujemo.

Nema većeg tamničara od nas samih, nema kritičara spolja, nema kontrolora, nema mučitelja- slobodne smo.

Ali biramo da se samopovređujemo. Ugnjetavamo. Dok krijemo da smo ranjene. Danas vadim ružino trnje iz butina, skidam lance sa ruku, kacigu sa glave i nož iz srca.

Trudna ćerka Jelene Njegomir
Instagram/Jelena Njegomir 

Danas se vidim.

Volim sve što sam dobila i stekla.
I korake koji su me vodili do ovde, ljubim.
Svaki me je doveo do najdubljeg saosećanja sa sobom.
Oni koji su boleli ti su me ogolili da bolje sebe prepoznam.
A između koraka nosila me duša. Rešena da me vrati kući", napisala je Jelena koja je već majka troje dece.

Diva narodne muzike Merima Njegomir preminula je u novembru prošle godine posle kratke i teške bolesti. Iza sebe je ostavila ćerke Milicu, Ljubicu, Jelenu i sina Marka,

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna