Nakon smrti supruga Željka, Ceca Ražnatović emotivne partnere retko je pokazivala javnosti. Bila je u šestomesečnoj vezi s tadašnjim manekenom Vladimirom Cvetkovićem, a o njihovom rastanku govorio je on svojevremeno. 

"Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće. Nije avanturista po prirodi kao ja. Ono što se desilo posle veze zasmetalo mi je najviše. Imao sam određenih neprijatnosti od strane raznih novinara koji su pisali neistine, a moje komentare nisu želeli da objave", rekao je Cvetković tada za domaće medije, dok je Ceca ispričala da su ostali prijatelji nakon razvoda.

"Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo", rekla je Ceca posle raskida.

Početkom 2021. godine, Ceca Ražnatović je stupila u vezu s Bogdanom Srejovićem. Par je vezu okončao bez teških reči, a ostali su prijatelji nakon razvoda

Pogledajte zajedničke fotografije Cece i Bogdana u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Ceca i Bogdan u emotivnoj vezi su od decembra 2020. godine

 Ceca ističe da je život uredila po svojoj meri i da joj za sreću muškarac nije potreban.

"Imala sam duge periode samoće i skockala sam život kako meni prija. Živim kako hoću i nije mi potreban muškarac da bih bila srećna. Uostalom, ne treba mi partner da bih imala finansijski oslonac, ja to mogu sve sama. Želim mir, ne treba mi ludilo, ne ložim se na to! Ponekad kažem sebi: 'Bože, hvala ti što mogu ovako da živim i da imam apsolutnu slobodu'", rekla je Ceca koja polako priprema pesme za novi album.

"Marina Tucaković me je znala u dušu, volela bih da opet nađem takvu saradnicu. Ne želim sama da pišem pesme, mada sam napisala 'Pustite me da ga vidim' i drugu strofu 'Oproštajne večere'.  Ali ako postoje ljudi koji savršeno pišu pesme, što bih im se mešala! Gledam izlete pevača, potpisuju se i kao tekstopisci i aranžeri. To je kao leskovačka mućkalica! Ja sam za to da se plati osoba koja je u tome najbolja, a ja ću samo da pevam i iznesem emociju", rekla je za "Informer" Ceca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna