Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek u centru je pažnje javnosti otkako je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo. Njegovu smrt pratile su brojne glasine, ali Nikolina nije želela da daje izjave.

"Na pitanje kako sam ovih dana ne želim da dam odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku da vam kažem, ne želim da dajem izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima. Šta god da izjavim, to ode u sto smerova i uvek ispadne loše", rekla je nedavno za "Kurir" voditeljka. Međutim, danas se oglasila na svom Instagram profilu kada se dotakla i onoga što o njoj u javnosti govori Vidojev otac, ali i brojnih komentara na situaciju u kojoj se našla.

"Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za decu je predstavljena kao nepoštovanje porodice preminulog", započela je svoju ispovest Nikolina, a onda se i dotakla onoga što otac njenog pokojnog supruga govori o njoj.

"Dobra udovica je samo mrtva udovica. Deca su nebitna, greška koja se dogodila putem… “Greška” koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvezde s neba. Ne smem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati. No, istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto", zaključila je Nikolina.

Podrška joj je stigla u komentarima, ali i od prijateljice, hrvatske pevačice Ide Prester.

"Na ovim prostorima se uspeh i lepota ne praštaju. A posebna poslastica je gaziti žene kad su na dnu. Internet su preplavili otrovni komentari koji se raduju Nikolininoj sudbini i žele je videti na ulici. Reč je o ženi koja je upravo ostala bez muža s malim detetom, ženi kojoj društvo odriče pravo na imovinu nazivajući je sponsorušom, pa i gore. To sve govori o nama samima", započela je Ida i podsetila na sve ono što je Vidoje činio za Nikolinu.

"I još jedna važna stvar koju cu vam reći iz prve ruke, jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često s celom porodicom. Vidoje je Nikolinu i Unu obožavao. Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli.

Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom. Toliko da kad mu je jedne noći zvučala čudno na telefon, digao ceo Zagreb na noge u 2 ujutro i u zadnji tren od trovanja spasio život ženi i ćerki. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan. Sećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje porodice, kad ste slavili njihovu ljubav? Nisu ti naslovi tako davno bili..", napisala je,a potom i spomenula Vidojevog oca.

"Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini, i to javno, sasvim je neveroatno. Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca. Nikolina drži se, i to će proći. Tu smo za tebe i Unu", rekla je Ida.

Vidoje je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, gde je održan pomen povodom 40 dana od njegove prerane smrti.

Kurir/Nenad Kostić Pomen Vidoju Ristovića na Novom groblju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna