Megan Markl je jedna od najmoćnijih žena današnjice. Koliko je uticajna svedoči i činjenica da je uspela da napravi razdor u instituciji kao što je britanska monarhija. Zbog nje je princ Hari napustio porodicu, domovinu i odrekao se titule. Iz tog razloga nekadašnja glumica jako intrigira javnost koja želi da sazna sve njene životne navike.

Megan Markl uskoro puni 41 godinu, a izgleda besprekorno - jedan od razloga je i njena ishrana. Vojvotkinja jako vodi računa o  namirnicama koje unosi u organizam: retko jede mesto, umesto kafe pije čaj, a doručak ne preskače.

Ipak, još jedna gastro navika zaslužna je za to što Megan ima dobro zdravlje, odličnu liniju i kožu. Naime, ona svakoga dana pojede jednu jabuku, ako ne sirovu, onda od nje pravi smuti.

Jabuka ima i do 40 odsto vitamina C, sadrži i vitamine A, E, B1, B2, B6 i beta karoten, takođe i minerale kalijum, kalcijum, fosfor i gvožđe.

Bogata je polifenolima - biljnim jedinjenjima koja imaju snažnu antioksidativnu aktivnost. Ursolična kiselina koja se nalazi u kori jabuke pomaže izgradnji mišića i sagorevanju kalorija. Jedna jabuka s korom dnevno smanjuje rizik od gojaznosti.

Megan u posledne vreme privlači mnogo pažnje modnih izborima, a neke od njih pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Supruga princa Harija rado nosi pantalone - ovo su njene omiljene farmerke!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna