Nikolina Pišek je odlučila da skine crninu i to je objavila na svom Instagram nalogu. Udovica Vidoja Ristovića je poručila:

"Ovako sam se od sada odlučila da se osećam! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, bola, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem.

Zadužena sam da doživotno budem borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio…" Da podsetimo, Nikolina je rodila Sofiju Unu u braku s Vidojem, a ima i ćerku Hanu iz prethodnog braka.

"I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i namere. Istina je prava vrednost", nastavila je Nikolina u svojoj objavi.

"Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verovatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život", napisala je Nikolina pohvalivši kozmetički tretman na kojem je bila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna