Otkako se 2013. godine na večnu ljubav zaklela istoričaru umetnosti Vidoju Ristoviću, Nikolina Pišek je promenila životne prioritete. Televizijske kamere zamenila je mirnim porodičnim životom koji joj je, kako je često isiticala, izuzetno prijao. Nije se često pojavljivala u medijima i uživala je u porodičnoj idili koju je godinama gradila sa suprugom.

Kako je Vidoje iznenada preminuo Nikolina je utehu pronašla u ćerkama, Hani kojoj je dobila tokom braka sa Markom Cigojem i sedmogodišnjoj Uni. Izvori bliski nekadašnjoj voditeljki ističu da je ona spremna da se vrati na posao i da je navodno u pregovorima sa jednom televizijom.

Nikolina je prestala da nosi crninu, a na Instagramu je objavila fotografiju sa cvećem u kosi. Nekadašnja voditeljka je istakla da njen suprug ne bi želeo da se zarobi u tuzi.

"Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja... Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio... I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet", napisala je Nikolina.

Podsetimo, srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je 8. maja u salonu za masažu. Rezultati obdukcije pokazali su da je Ristović preminuo usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna