Kada su se Kijanu Rivs i Aleksandra Grant pojavili nedavno na jednoj gala večeri u Los Anđelesu, sve dame koje uzdišu za zgodnim glumcem mogle su da konstatuju samo jedno - on još uvek voli samo nju i ovo je prava "duga veza"!

Premda Rivsa obožavaju žene tridesetih i četrdesetih godina i često "prigovaraju" kako je Aleksandra "prestara" za njega, istina je sasvim drugačija. Kijanu je devet godina stariji od nje, a na izgled Grantove dosta utiče kosa koja joj je rano osedela. Zbog ovih detalja, romansa sa glumcem je izazvala mnogo komentara, kad su se pojavili u javnosti pre tri godine.

"Ne pamtim da sam primila toliko poziva kao tog novembra", ispričala je Aleks za Vog. "Fascinantno je da me je pozvala, bukvalno, svaka osoba koju poznajem."

Ona i Kijanu su se dugo poznavali i bili prijatelji pre nego što je ljubav planula između njih. Glumac je prethodno dugo bio sam, posle tragedija koje su ga zadesile. Porođaj njegove partnerke Dženifer Sajms završio se rođenjem mrtve ćerkice, a nedugo zatim su ona i Kijanu raskinuli. Samo godinu dana kasnije, Dženifer je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći.

"Ja sam usamljenik. Nemam nikog", izjavio je Kijanu pre tri godine. "Ali ako neko uđe u moj život, voleću i poštovaću tu osobu. Nadam se da će mi se to dogoditi."

Ova izjava je postala takvom brzinom viralna da su Rivsa prozvali "internet mužem". Ogroman broj žena širom sveta je objavilo poruke o tome kako bi olakšale usamljenički život holivudskog glumca. A onda mu se dogodila ljubav sa Aleksandrom.

Sada je Kijanu potvrdio da svoje obećanje ozbiljno drži - na svečanoj večeri u Los Anđelesu gledao je samo u nju! A kako se dobro provode, videćete u galeriji slika!

Profimedia U ljubavi sa Aleksandrom Grant

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna