Vozili su se autobusom, ona je sedela ispred Nikole i - u jednom trenutku - spustila sedište i svom snagom mu se naslonila na kolena. Ćutao je i trpeo. Visoka lepotica sanjalačkih zelenih očiju nije uopšte obraćala pažnju na njega pri prvom susretu. Nije mogao ni da sluti da će se tokom rijaliti programa, u narednih mesec dana, njihovo poznanstvo pretvoriti u ljubav.

Bojana Barović je do tada već proživela život o kakvom devojke sanjaju. Postala je manekenka sa 14 godina, živela na Tajlandu dve godine, a u Parizu tri. U Njujorku je učila glumu, tokom mladosti se oprobala i u novinarstvu, muzici, voditeljskom poslu. Pre veze s Nikolom, zabavljala se dve godine sa nekadašnjim košarkašem Los Anđeles Lejkersa, Pau Gasolom.

Nikola Rokvić je do susreta s Bojanom već bio stekao status zavodnika. Kao sin poznatog pevača Marinka, i sam je krenuo u estradne vode, a paralelno studirao dizajn zvuka. 

Bojana nije podlegla medijskim pričama o Nikolinim ljubavnim poduhvatima. Tvrdi da joj je mesec dana rijalitija bilo dovoljno da vidi kakav je on zaista. "Za vreme snimanja Nikolu sam videla u raznim situacijama u kojima smo se oboje osećali ugroženima. I to je samo pomoglo da se zbližimo", ispričala je Bojana za Story svojevremeno.

Šest godina kasnije, Nikola je zaprosio Bojanu na svom koncertu, a ona rekla "da". Venčali su se u manastiru Mileševa i dobili dvoje dece - Simeona i Leonu. Oboje neguju duhovni život i podržavaju se uzajamno u pravoslavnoj veri.

"Moja Bojana je veliki čovek, veliki prijatelj, ona je jako uticala na moj život", ispričao je Nikola u emisiji "Dok anđeli spavaju". "Naravno, svaka žena utiče na život muškarca, ali ona je nadogradila tu neku empatiju, ljudskost... Tri u jednoj, i žena i sestra i drug. To je Marinkova pesma", kaže Rokvić.

"Kao u svakom braku, iskušenja su tu. Trudimo se da razgovorom rešimo nesuglasice i mislim da je bitno čuvati jedno drugo, kao i čuvati drugog od sebe. Hvala bogu, mi uspevamo u svemu tome, naravno nekad ima trzavica, ali uz zdravorazumski razgovor sve to prevaziđemo. Najbitnije je da ima ljubavi, naravno mora i dosta kompromisa da postoji u bračnoj zajednici i razumevanja", kazao je Nikola u intervjuu za Blic. 

Oboje su, kako ističu, junska deca i Bojana je upravo proslavila rođendan na moru, a Nikola odano dopisuje "lepa si" uz svaku njenu sliku na Instagramu, pa i na rođendansku! Pogledajte ih!

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna