Iako su joj baka i deka koji su tamo živeli nažalost preminuli, Milica Pavlović i dalje rado posećuje svoje rodno selo Gornji Bunibrod kod Leskovca, za koje je vežu najlepše uspomene.

Tako je pevačica sada pokazala kako uživa seoskoj idili, u prirodi, kao i u svežem voću i povrću kojeg u njenom selu ima na pretek.

Delić ove lepote podelila je i sa svojim obožavaocima, ne skrivajući sreću.

"Stigla je višnja. Uskoro će i grožđe. Biće uskoro, bogami, i breskvice i kajsije. Tu su i jabuke, a od avgusta i šljive. Kažu da će ova kruškica kroz desetak dana biti top. Lepota božija. Živeo moj Gornji Bunibrod", rekla je Milica u jednom od snimaka koje je objavila na Instagramu.

Milica Pavlović u Gornjem Bunibrodu
Instagram/senoritamilica 

Milica Pavlović je uvek s ponosom isticala odakle potiče. Meštani njenog sela su takođe, kako je svojevremeno ispričala, veoma ponosni na uspeh koji je postigla.

"Nikada se nisam toga stidela, baš suprotno, veoma sam ponosna što sam detinjstvo provela u toploj, zdravoj i srećnoj atmosferi. Mi smo svi tamo kao jedna velika familija. Ljudi iz Bunibroda raduju se svakom mom uspehu kao da je njihov. Mnogo ih volim, ponosna sam što sam njihova i žalim sve koji imaju potrebu da me ismevaju jer sam devojka sa sela. Ostvarila sam svoje snove, došla u grad, suočila se sa ambicijama i uspela", rekla je ranije Milica za magazin "Story".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna