Pevačica trenutno uživa na moru, odakle je podelila objavu koja je iznenadila njene pratioce. Emina Jahović je, naime, objavila da je iza nje težak period, te da joj je potreban odmor od svega.

"Najmanje tri godine bez pravog odmora... Ovog leta sam odlučila da odustanem od svega, uključujući i posao... od toksičnih veza i nepotrebnih glavobolja, nepotrebnih ljudi, svake nepotrebne stvari. Imam sreću što sam već napisala neverovatan album, kada sam bila inspirisana za njega, sa tim teškim stanjem uma... zima 2022. Pesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u poslednje vreme... Nije bilo lako, ali mi je bilo dragoceno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u reči i još bolji zvuk. Sazrela sam, naučila mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira, recimo smirenosti pred oluju za neverovatan projekat kome je potrebna pažnja i kreativnost", počela je svoje obraćanje Emina, uz fotografiju na kojoj u plavom bikiniju pozira na ležaljci i ispija koktel.

Ona je zatim dodala da se uveliko sprema za nove poslovne projekte, ali da ne želi ništa da radi "na silu".

"Mnogi od vas me pitaju kada će album, kada će koncert u Areni. Verujte mi, spremam se za to… mentalno i fizički, kako bih mogla da isporučim samo najbolje, upotpunjeno energetskom bombom koja će vam oduvati um. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umetniku treba vreme da pruži ono najbolje, a ja nikada neću biti neko ko će da radi bilo šta samo zato da bih bila u centru pažnje. Nikad mi se to nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način... Ne zanima me ništa drugo. Mislim da sam to uradila. Sada samo slavimo život i osećamo zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi samo za nas, nikada protiv... Volim vas sve", poručila je pevačica.

Odmah su usledile brojne poruke podrške, a prijatelji i pratioci poručili su Emini da su uz nju i da je pokazala da je veoma jaka žena.

Uz to, nizali su se i komplimenti na račun njenog izgleda, a svi su saglasni da atraktivna pevačica u 40. godini, nakon dva porođaja, ima liniju na kojoj joj mogu pozavideti mnogo mlađe dame.

Za to je, pored pravilne ishrane, zaslužna i redovna fizička aktivnost, a neke od Emininih fotografija sa treninga pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Emina Jahovic Trening Emine Jahović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna