Emina Jahović danas je ostvarena poslovna žena i majka. Iako joj razvod od Mustafe Sandala nije lako pao, snagu da se bori pronalazi u svojim naslednicima Jamanu i Javuzu. Da život nije bajka, naučila je davno. Kada je imala 18 godina, njen otac Nusret je preminuo, a njen brat Mirsad Jahović Turkdžan preuzeo je ulogu glave kuće i vodio računa o majci Seniji, njoj i sestri Sabini.

"Ja ceo svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mestu zajedno, Nikad",  započela je Emina Jahović svoju životnu priču u jednoj emisiji na turskoj televiziji emisiji

"Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj 7-8 godina", rekla je pevačica.

Emina Jahović TikTok/_sara022

"Dakle na na primer uopšte nisam preživela svoje detinjstvo. Kada kažu: "Možda stvarno ne bih uspela u životu da nisam ostala tako beznadežna". To je stvarno tako. Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život", rekla je Emina koja je svojevremeno ispričala koliko je zahvalna bratu na podršci koju joj je pružao.

"Ja dugujem mnogo, mi dugujemo mnogo bratu, sestra i ja, zato što nam je on omogućio u tim trenucima posle smrti našeg oca da prođemo kroz neke stvari. Ne samo materijalno, ali i tako i psihički smo imali osećaj da nas neko štiti. I dan danas kada me on pozove ja imam neki strah da nisam nešto pogrešila. Mirsad je stvarno odigrao veliku ulogu u mom životu", rekla je pevačica za "Informer" svojevremeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna