Još se nije slegla "prašina" koju je u medijima podigao raskid Šakire i Žerara Pikea, a pevačica već ima novi problem s kojim mora da izađe na kraj. Pored toga što pomaže bolesnom ocu, kako piše španska "Marka", neki manijak opseda njenu kuću i uznemirava je porukama.

Prošle nedelje, lepa Kolumbijka je jednog jutra zatekla grafite pred porodičnim domom u Barseloni. Ispisane na engleskom, poruke na trotoaru su glasile: "Volim te, prelepa ženo", "Dolazim po tebe, ljubavi moja" i "Spreman sam odmah da te oženim i izdržavam". Navodi se da je pevačica veoma uznemirena ovim grafitima i da čak razmišlja o odlasku iz Barselone.

Njen odlazak u Majami, o kojem se nagađa, posebno bi pogodio Pikea koji želi da deca ostanu u njegovoj blizini. Paparaci su primetili da dolazi po njih kako bi ih odveo u školu, a Šakirina kuća je stalno pod njihovom lupom. 

Zabeležili su i kako se grafiti uklanjaju sa trotoara, pogledajte to u galeriji slika. Policija je obaveštena o uznemiravajućim porukama!

Profimedia Piše joj uznemiravajuće poruke!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna