Kejt Midlton je, zajedno sa mužem i ostatkom kraljevske porodice, preživela zaista turbulentan period.

Uz brigu za zdravlje kraljice Elizabete i stalne trzavice zbog princa Harija i Megan Markl, stigle su i najave novog skandala. Naime, na adresu princa Vilijama ponovo su stigle priče o navodnoj aferi sa Rouz Henberi.

Dok zvanični britanski mediji pišu o tome kako je budući kralj Velike Britanije iznenadio svoju suprugu ogromnom ukrasnom kutijom sa 50 ruža, na društvenim mrežama stalno iskrsavaju poruke o tome kako je i dalje vara. Rouz (na engleskom, ruža) Henberi je, inače, bivša bliska prijateljica Kejt Midlton, a prve priče o Vilijamovom neverstvu su zapalile Tviter još 2019. godine. Kejt je, prema toj verziji, prevarena dok je bila trudna sa trećim detetom, princom Lujem. Čim je jedan britanski medij objavio ovu priču, Vilijam je preduzeo pravne radnje i ućutkao ostale medije u Velikoj Britaniji.

Međutim, pre par meseci je jedan novinar u Škotskoj obnovio celu aferu na Tviteru, naglasivši da londonski sud nema ingerencije u njegovom mestu prebivališta. Tom novinaru, Aleksu Tifinu, stigle su brojne poruke o tome kako za avanturu svi znaju, jer Vilijam stiže kod ljubavnice "triput nedeljno" i "premda nosi masku, svi znaju da je to on".

Princ Viliijam je, posle svega, odlučio da suprugu obraduje - ružama! Za Dan zaljubljenih, on je Kejt iznenadio ogromnom kutijom sa 50 predivnih cvetova, a uz nju je stigla i njegova, rukom pisana poruka u kojoj naglašava koliko je ceni kao suprugu i majku. Pažljivi muž joj je priredio i posebno veče u krugu porodice.

Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam su imali vrlo turbulentnu godinu iza sebe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna