Šakira je objavila da se nakon 12 godina rastaje od nevečanog supruga, fudbalera Žerara Pikea. Kao razlog rastanka navodi se njegovo neverstvo, ali  ni pevačica ni fudbaler ove navode nisu potvrdili. Kolumbijska zvezda sada je objavila snimak na kom se vidi kako pomaže svom bolesnom ocu, Vilijamu Mebaraku Čadidu, u vežbama pamćenja.

Uz snimak je napisala kako je njen otac doživeo nezgodu u kojoj se povredio, ali da je sada bolje, te da mu ona pomaže u kognitivnoj stimulaciji.

Ovaj snimak je mnoge rastužio. Fanovi su poručili pevačici da joj pružaju mnogo podrške u ovim teškim životnim momentima, i poželeli njenom ocu brz oporavak.

Pre nekoliko dana pevačica je objasnila kako je njen otac doživeo nezgodu pre otprilike dve nedelje:

"Nedavno sam primila nekoliko zabrinutih poruka od ljudi koji su rekli da su me videli u amublanti u Barseloni. Htela bih da pojasnim kako su to fotke od 28, kad je moj otac, nažalost, teško pao. Tog dana sam ga otpratila u vozilu hitne pomoći u bolnicu, gde se sada oporavlja", napisala je ona. 

 Kolumbijska pevačica i španski fudbaler upoznali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2010. godine, u Africi. 

Godine 2012 dobili su starijeg sina Milana, a 2015. i mlađeg Sašu. Pevačica je pre dve godine u programu "60 minuta" govorila o tome zbog čega ne želi da se uda za Pikea.

"Brak me nekako previše plaši. Ne želim da na mene gleda kao na suprugu. Više volim da me gleda kao devojku, ljubavnicu, pomalo kao zabranjeno voće. Želim da bude na oprezu, da misli da je sve moguće u zavisnosti od njegovog ponašanja", rekla je tada Šakira.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna