Kristin Mekginis (33), popularna voditeljka, o prevari supruga Patrika Mekginisa saznala je na društvenim mrežama gde je videla njegovu fotografiju s ljubavnicom, pevačicom Nikol Eplton. Ona je bila kod kuće s njihovo troje dece, a saznanje da joj je muž neveran, teško je podnela. Ipak je odlučia da mu oprosti.

"Zbog toga on i danas žali. Bila sam u kući sa decom, naši blizanci tada su imali četiri godine a imali smo i 10-mesečnu ćerku Felisiti. Videla sam da svuda kruži slika njega i Nikol Eplton koji su zagrljeni i srećni. Povraćala sam od stresa i zvala ga, ali on nije hteo da se javi. Prijatelji su mi savetovali da ga ostavim, ali znala sam da to neću uraditi. Znala sam da je njemu teško da vodi porodičan život i da mu treba vremena. Bila sam uništena, ali znala sam da ću mu oprostiti", napisala je u memorima "A Beautiful Nightmare"  gde je otkrila da mu prevaru više nikada nije nije spomenula.

"Na tviteru sam tada izbacila nekoliko statusa, ali na kraju sam sve oprostila. Da bi oproštaj bio potpun, morala sam na to potpuno da zaboravim i tako je i bilo. Nikad mu više nisam spomenula tu prevaru niti sam o tome govorila u javnosti", tvrdi Kristin kojoj je dijagnostifikovan autizam.

Kristin Mekginis prevario muž
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna