Tri godine sreće ispunili su brak Ljube Perućice i Katarine Kolozeus, a mnogi se pitaju šta je recept njihovog skladnog odnosa. Mladi pevač pleni pažnju nežnijeg pola, a pre samo nekoliko dana opštu radoznalost je izazvao i njegov susret sa Aleksandrom Prijović.

Zgodna pevačica i Perućica su pre više godina bili u vezi, sa sada su se našli na svadbi sina zajedničkog kolege, Đanija Trajkovića. Oboje su došli sa supružnicima, a mediji prenose kako su u prvi mah delovali zatečeno susretom. Ipak, brzo su se snašli, pozdravili, a onda i seli na predviđena mesta, dosta daleko jedno od drugog.

Svedoci kažu da na Katarininom licu nije bilo ni traga ljubomore. Naprotiv, mlada supruga se odlično zabavljala na ovom veselju, a baš kad je Prija zapevala, i ona je raspoloženo zaigrala sa svojim mužem. Kako je i sama svojevremeno izjavila, njihov odnos je učvršćen već prve godine braka, kad su počeli problemi na koje nisu mogli da utiču.

U epidemiji, od korone su se razboleli mnogi članovi porodice, stradali mnogi bliski, a Katarina kaže da joj je Ljuba tada pokazao koliko je voli i koliko mu je stalo do nje. "Bio je sa mojom bakom, pomagao mi je da je i presvučem i da je sredim, jer je to bio momenat kada je bio najteći momenat korone, kada ti nisi mogao ni da nađeš nekoga ko bi mogao da bude uz nekoga ko ima koronu, ne možeš ni u dom da je odvedeš, ne možeš ni u bolnicu jer ima koronu.

I tada, Ljubi ništa nije bilo teško. Na rukama ju je nosio, pomagao joj je i brinuo se da moji u bolnici imaju sve što im treba, i da moji brat i snajka, koji su tada takođe imali visoku temperaturu, imaju sve i da sve bude kako treba.

Tako da koliko su to bili teški trenuci, to su bili ujedno i lepi trenuci jer sam ja imala prilike da se uverim koliko ja na njega mogu da računam i da je on čovek na koga mogu da se oslonim i da će on uvek biti tu šta god da je potrebno. I njegova i moja porodica smo prošli teške trenutke. I u tim teškim trenucima bili smo jedno uz drugo i to je nas učvrstilo", ispričala je Ljubina žena.

Danas ga ona sa zadovoljstvom prati i na nastupima i turnejama, a bliskost se ogleda na svakoj njihovoj fotografiji - pogledajte!

Instagram / ljubaperucica, Instagram / katarina_kolozeus Skladan bračni par!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna