Još kada suMegan Markl i princ Hari dali ćerki ime Lilibet, mnogi žitelji Velike Britanije su protestvovali zbog "uzurpacije" nadimka kraljice Elizabete II. Mnogi potezi ovog para nisu im doneli mnogo simpatija javnosti - počevši od napuštanja Londona, pa do zloglasnog intervju sa Oprom Vinfri.

Sada im se ukazala mogućnost da neke od ovih "fleka" malo ublaže. Par je doputovao u Englesku povodom kraljičinog platinastog jubileja, pa je mala Lilibet imala priliku i da upozna baku po kojoj je dobila ime. U medije je procurila informacija da su Megan i Hari molili kraljicu da ovom događaju prisustvuje i privatni fotograf kako bi dete imalo uspomenu, ali je iz palate stigao kratak i oštar odgovor - "nema šanse".

Svi su zabrinuti zbog njihovih odnosa sa novinarima i spremnosti da podele intimu i porodičan "prljav veš" u zamenu za, kako se veruje, veliki novac. Zato je i očekivana skepsa u pogledu prisustva Meganinih i Harijevih fotografa ili kamermana bilo gde u blizini kraljevske porodice.

Kako se u medijima prenosi, zato su i bili bojkotovani na svečanim skupovima tokom jubileja, što im - svakako - nije bilo pravo. Megan je dala sve od sebe da ispoštuje protokole, naročito u vezi s odevanjem, budući da su joj često zamerali drske modne kombinacije. Kako je izgledala na ceremoniji u crkvi, a kako se inače odeva u drugim prilikama, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Modne kombinacije van Engleske mnogo opuštenije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna