Nema žene koja ne uživa u ljubavnoj priči sa srećnim krajem, a kad je vrhunac i venčanje, onda je to, zapravo, i novi početak! Baš takav lep i sudbonosan dan je osvanuo danas, kad će košarkašica Ana Dabović reći "da" svom vereniku Iliji Musturu.

Sportistkinja je prilično uzdržana kad je reč o društvenim mrežama, pa se zasad samo šuška kako će njeno venčanje izgledati. Zna se da će svadba biti u Herceg Novom, rodnom mestu budućih supružnika i da će ručak biti u jednom luksuznom restoranu. Svi sa nestrpljenjem očekuju i fotografije sa ovog događaja, jer je devojačko veče bilo baš za pamćenje.

Lepa Ana je, u stvari, provela divan dan i veče sa svojim prijateljicama na jednoj jahti, a zahvaljujući sestri Milici Dabović možemo da osetimo i atmosferu ludog devojačkog provoda. "Ovo je moje prvo i poslednje devojačko veče!", napisala je.

Lepotice su pozirale sa slatkim naočarama u obliku srca, nosile iste majice i uživale u žurci koja će se pamtiti. 

Očaraće vas slike plavog Jadrana i lepotica koje se kupaju u prozirnoj morskoj vodi, a najlepša je fotka na kojoj buduća mlada Ana sedi u centru veselog skupa, sva u belom i sa dijademom u kosi. Pogledajte kako su se dame zabavljale!

Instagram / stefanovamama13 Devojačko "veče" sa Milicom Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna