Deca Dragane Mirković nikada se ne pojavljuju u javnosti, te fotografije pevačicine ćerke Manuele mogu videti isključivo na društvenim mrežama, gde pažljivo bira sadržaj koji će deliti.

Manuela je nedavno proslavila 20. rođendan, a kako je jednom prilikom ispričala njena majka, od tinejdžerskih dana imala je želju da stiče radne navike i da sama zaradi svoj dinar.

"Manuela je radila u hotelu “Ritz”, to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali", ispričala je Dragana svojevremeno za medije, nakon što je njena naslednica završila srednju školu.

Dragana je tada pomenula i sina Marka, koji je student, a koji je neko vreme radio u firmi čiji je vlasnik prijatelj njegovog oca Tonija Bjelića.

"Nama u kuću dolaze njihovi vršnjaci iz različitih sredina, a pre svega i naši prijatelji su mahom ljudi s nekim srednjim platama. Naša deca imaju svest o novcu i već su bili u prilici da ga zarađuju. Marko je, na primer, radio knjigovodstvo i to kod prijatelja, ne kod Tonija, kako bi zaista osetio šta je firma i šta su nadređeni", rekla je tada pevačica.

Dragana je ćerku opisala kao emotivnu i povučenu devojku, dok je naglasila su i Manuela i Marko veoma skromni i da ne pridaju značaj materijalnim stvarima poput brendirane garderobe.

"Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona", otkrila je ranije Dragana Mirković.

Još fotografija Manuele Bjelić, za koju kažu da veoma liči na svoju majku, pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/manubijelic Manuela Bijelić, ćerka Dragane Mirković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna