Anica Milenković svojevremeno je otkrila da osim pevanja ima i druge izvore prihoda - održava stanove i kuće, radila je kao nadzornik spremačica u jednoj banci, a takođe i brine o starim ljudima.

Ona se sada osvrnula na to što su pojedini ljudi u negativnom kontekstu pominjali poslove koje radi daleko od domovine.

"Pominjali su me, ali ne onako kako sam ja htela i kako sam očekivala. Ako me već pominju, neka me pominju za dobre stvari koje sam uradila, a ne radi njihovog marketinga. Da sam htela nešto da sakrijem ili da se stidim nečega, ja ne bih pričala o tome. Ne stidim se svog posla koji radim van pevanja, mada svi mi kažu da je dobro dok me pominju", rekla je pevačica prilikom uključenja u emisiju "Grand magazin".

"Pevam i dalje Bogu hvala, što se tiče nastupa uglavnom radim veselja, svadbe i krštenja. Tako sam počela, to i dan danas volim da radim, tako da meni posla ne manjka i veoma sam srećna zbog toga", dodala je ona.

Kako kaže, na život u Americi se sada u potpunosti navikla.

"Adaptirala sam se, ovde su mi deca i život ovde izgleda kao i svuda, gde god čovek da živi mora da radi, jedino što sam ja na Floridi i nema zime i snega, to baš volim", rekla je Anica.

Anica Milenković ima ćerku Barbaru i sina Filipa, koje odgaja sama, a kako pevačica danas izgleda pogledajte i na ostalim fotografijama u galeriji ispod.

Instagram/anica_milenkovic_official Kako Anica Milenković danas izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna