Bojana Ristivojević se samo tri meseca nakon rođenja ćerke vratila na male ekrane, ali budući da za sada samo jedan dan nedeljno vodi jutarnji program na TV "Prva", ima i više nego dovoljno vremena da se posveti naslednici.

"Mitra je već napunila osam meseci i ovaj prvi period je poput pravog blagoslova. Uživam u svakom trenutku, u svakom njenom osmehu i reči! Svemu se oduševljava, sve je interesuje, počela je da grli i ljubi svaku bebu koju sretnemo! Dan mi prođe kao minut otkada je rođena i srećna sam zbog toga", otkrila je voditeljka za magazin "Lena".

Bojana je nedavno priznala da se od oca svoje ćerke razišla još u prvim mesecima trudnoće, a sada ističe da je ta odluka bila teška, ali ispravna.

"Naravno da je bila teška, ali jednostavno sve prođe. I sad sam sigurna da je ta odluka bila ispravna", iskrena je Bojana, koja dodaje da njen bivši partner, bez obzira na okolnosti, ravnopravno učestvuje u odgajanju njihove naslednice.

"Mitra ima oba roditelja i to je najvažnije. Oboje ćemo biti tu za nju u svakom periodu njenog života", istakla je šamantna plavuša.

Bojana Ristivojević želi da se zamonaši
Youtube/Printscreen/MONDO PORTAL 

Mnogi joj zavide na vitkoj liniji, a ona tvrdi da još uvek nije vratila kilažu koju je imala pre trudnoće.

"Moram priznati da ne mislim da sam vratila liniju brzo, još nisam došla do stare kilaže. Jednostavno, hranim se zdravo, ništa ne izbegavam, niti držim dijete. Samo ne volim previše slatko. Nekad mesecima ne jedem hleb, ne jedem brzu hranu, a i genetika mi je takva - svi u porodici su mršavi. Doduše, i ćerku često nosim i igram se s njom pretvarajući se kako treniram, pa je podižem i spuštam kao tegić. Sigurna sam da mi je i taj "trening" koristio", zaključila je Bojana Ristivojević za pomenuti magazin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna