„Uđeš u lift i – pritisneš dugme. Uđeš u taksi i – kažeš adresu. Uđeš u život i – čekaš da se dogodi... E, tu je problem. Svima nama dan traje 24 sata, ali svi ga drugačije definišemo: kako provodimo vreme, s kim i gde, šta volimo, šta nam je hobi, koliko novca imamo, gde stanujemo, šta jedemo, kuda putujemo… I tako dolazimo do vrednosti koje nas vode kroz život u ostvarivanju naših planova i ciljeva”, kaže Marina Lazarević, biznis konsultant i autor naše kolumne.

Zivot je lep_foto shutterstock (1).jpg
Shutterstock  

Da je moguće ostvariti sve svoje želje, tvrdi mlada glumica Isidora Građanin, koju ovih dana gledamo u novom filmu „Ne igraj na Engleze”:

„Sve je moguće, jer ako ne sumnjamo u svome srcu i ako gajimo snažnu veru da će nam se ostvariti to što želimo, možemo pomerati i planine”.

Isidora Gradjanin_foto  Meliha Šuškavčević.jpg
Meliha Šuškavčević 

Poznata manekenka, glumica i TV voditeljka Nina Seničar nedavno je objavila maštovitu dečju slikovnicu pod naslovom „Zvezda Slavica”.

Nina Seničar_foto Laguna.jpg
Foto: Promo / Laguna 

Kako kaže, na tu ideju došla je dok je ćerki čitala priče pre spavanja:

„Prvo mi je pala na pamet poruka koju želim da prenesem mališanima, a onda sam se setila i kako da to učinim na najbolji način. Moja knjiga poručuje deci, a i odraslima, da mogu postati sve što požele ako na tome vredno rade”.

Naša putopisna reportaža vodi vas u Istanbul, jedinstveni grad na dva kontinenta, koji u isti mah spaja i razdvaja Evropu i Aziju, zapad i istok. Svejedno koliko puta ćete ga posetiti, kažu da uvek možete pronaći neko novo mesto koje će vas oduševiti, a mirisi i zvuci Orijenta nateraće vas da mu se ponovo vratite.

Istanbul_foto shutterstock.jpg
Shutterstock  

Za kraj, zabavite se uz letnji horoskop našeg astrologa Radice Milovanović i saznajte kojim znacima Zodijaka zvezde donose sreću, uspeh i pravu ljubav...